2018

30.12.

Loppuvuosi on päivitysten suhteen jäänyt vähiin. Katsausta loppuvuoteen. Pennut voivat hyvin ja jokaiselle pennulle löytyi aivan mahtavat kodit! Suuri kiitos siitä omistajille. <3

Restuan's B-pentuekkin täytti 2-vuotta. Paljon Onnea Milla, Elli ja Ukko! <3

Taran (Eipä's jammaa) kanssa käytiin pyörähtämässä Voittaja näyttelyissä messukeskuksessa. Helsinki Winnerissä tuloksena Eri Juk2 Sa. Voittaja 2018 tulos hienosti Eri Juk1 Sa Vara-Sert ja JUNIORIVOITTAJA 2018!

Onnea myös kasvattaja Eila Kettuselle (Eipä's)ROP-kasvattaja tittelistä!!

30.7.

Pennut ovat saavuttaneet 4 viikon iän. Nyt meillä alkaa vihdoin se oikea pentuarki. Pennut syövät hyvin jo kiinteää ja kasvavat vauhdilla. Vauhti on viikon aikana lisääntynyt hurjasti! Meillä juostaan ja tehdään kaikkia pienten snautserinalkujen kommervenkkejä. ;)

Sydän ilosta pakahtuen seurailen näiden lapsukaisten menoa. <3

1 poika ja 1 tyttö vielä vapaana.

Neiti kesäheinä <3

Elsa tutustumassa pentuihin.

Nukkumatti kutsuu <3

19.7.

Pennut ovat pian jo 3 viikon ikäisiä! Vahvoja sisupusseja ovat ja varustettuna kovalla elämänhalulla. Ehkä minäkin uskallan jo hieman huokaista.

Silmät ja korvat ovat auenneet ja kovasti jo kävellään. Laatikosta kuuluu välillä pientä haukkuntaa ja murahteluita. <3

Kiinteääkin ovat jo päässeet maistelemaan, joka maistuukin oikein hyvin. Painot ovat nousseet hienosti ja pumpelot alkavat jo muistuttamaan ihka oikeita snautserin alkuja!

Kerttu-mummo hoitaa pentuja edelleen loistavalla äidinvaistolla, vaikka maitoa ei tulekkaan. Kerttu on kyllä ollut oikea pelastava enkeli. <3

12.7.

Hilman ja Ransun pennut ovat syntyneet 30.6. 3 poikaa ja 5 tyttöä <3

Hilma tarvitsi synnytysapua muutaman jumipennun takia eläinlääkärissä, jonka seurauksena sai bakteerin kohtuun, josta Hilmalle nousi korkea kuume. Kuumetta ei saatu laskemaan ilman vahvaa antibioottia, joten jouduimme tekemään raskaan päätöksen ja vieroittamaan pennut Hilmasta vain 3 päivän ikäisenä, koska pennut eivät olisi kestäneet niin tujua antibioottia. Harvinaista, että näin tapahtuu, mutta ei suinkaan mahdotonta. Meille se nyt sitten tapahtui.

Päätin, että jos Kerttu hyväksyy pennut, niin se saa halutessaan alkaa hoitamaan vauvoja, vaikka maitoa ei tulisikaan. Ja Kerttu-mummohan toivotti pienet palleroiset tervetulleeksi siipiensä suojaan ja alkoi hoitamaan niitä kuin omiaan!! Voi että minä rakastan tuota mummo-koiraa!! <3 <3

Näin pennut saavat lämpöä, läheisyyttä, huolenpitoa ja jopa huvituttia! Minulle jää siis vain ruokinta. Maitoa ei tule, vaikka mummeli yrittääkin pentuja imettää.

Ensimmäinen viikko oli raskasta aikaa, kun huoli Hilmasta ja pennuista painoi väsymyksen lisäksi mieltä. Ja pentujen ruokkiminen ympärivuorokauden vei voimia. Joten kotisivujen päivittäminen jäi hieman taka-alalle.

Hilma on onneksi toipunut ja voi hyvin. <3

Pennutkin ovat päässeet hienosti elämänalkuun kiinni. Ovat tyytyväisiä, painot nousee ja ruoka maistuu!

Kiitos kaikille, jotka olette meitä auttaneet läheltä ja kaukaa! <3<3<3

22.6.

Hilma (Restuan's Adele) on käynyt tänään röntgenissä. Eläinlääkäri sai laskettua 7 pentua, ehkä kahdeksan. Joten synnytystä odotellen. ;) Hilma on voinut hyvin. Enimmäkseen lepäilee, syö ja kasvattelee masuaan, mitä nyt odottavan äidin
kuuluukin. <3


Innolla odotellaan Ransun ja Hilman pentuja syntyväksi. <3


30.5.

Restuan's Adele "Hilma" on ultrattu tänään tukevasti tiineeksi! <3

Hilman ja Ransun pentujen arvioitu syntymäaika on kesä-heinäkuun vaihteessa.

7.5.

Restuan's Big Bertha "Elli" kävi lonkka- ja kyynärkuvauksissa. Kennelliitto lausui kuvat A/A ja 0/0. Onnea omistajille terveistä koivista ja kiitos aktiivisuudesta! <3

Hilmalla on ultrausaika 30.5. siihen asti jännitellään.

1.5.

Vappuna meille saapui 10-viikkoinen snautserineiti Eipä's Jammaa "Tara". Tara tuli meille sijoitukseen Eila Kettusen omistamasta Eipä's kennelistä. Rohkeutta ja asennetta elämään löytyy yllinkyllin! Aika näyttää mitä neitistä kasvaa.

Tervetuloa joukkoomme Tara! <3

29.4.

Hilman (Restuan's Adele) ja Ransun (Fearless Fellow Bob The Builder) lemmenloma on sujunut loistavasti ja astutus on sujunut niin kuin pitääkin. Neljän viikon päästä on sitten Hilman ultraus.

Sormet ja varpaat pystyssä toivotaan pieniä palleroita. <3

15.4.

Hilmalla ovat juoksut vihdoin alkaneet, on niitä odotettukkin! :D Vauvojentekohommia mahdollisesti luvassa siis lähiaikoina. <3

Jos kaikki menee nappiin, niin pentujen syntymä ajoittuisi noin kesäkuun loppulle.

Lisätietoja yhdistelmästä Pentuja sivulla.

13.4.

Druzkaya Grizli 27.12.2013-13.4.2018 <3

"Kun on lähdön aika

Jos tulisin joskus sairaaksi,
väsyneeksi ja heikoksi,
jos kipu untani häiritsisi,
tee se silloin, ystäväni.

Älä anna surunkaan estää,
yritä minun vuokseni kestää
ystävyytemme raskain koetus,
jäähän meille rakkaus, luottamus,
joka kesti monta yhteistä vuotta.
Miksi pelkäämme tulevaa suotta?
Kärsimystä et minulle halua,
autathan pääsemään tuskasta.
Ymmärrän syvän surusi,
tuntuu lopulliselta lähtöni.
Älä silti ole lohduton,
menen sinne, missä hyvä on."

Elämäni Boris <3

8.1.

Monan ja Peten pennut eivät päässeet alulleen tällä kertaa.

Seuraava pentuesuunnitelma on meidän Hilmalle (Restuan's Adele) Hilmalla juoksuja odotellaan alkavaksi helmi-maaliskuun aikana.
Lisätietoja lähiaikoina.